senioren play in 2019

Datum uitstap:
Tue, 23/04/2019

Dinsdag 23 april was het druk in ons lokaal. Maar liefst 75 muzikanten kropen achter hun pupiters. Senioren vanuit heel Oost-Vlaanderen repeteerden een volledige dag, welke ze afsloten met een concertje in Bass’Cul. Voor hun partners hadden we wat anders in petto. ’s Morgens kregen ze een boeiende rondleiding Bij Andries, ze bezochten de aspergevelden en leerden heel wat bij over hoe deze gekweekt worden. Ze kregen er honger van, want de asperges gingen na afloop vlot over de toonbank. Aansluitend bezochten ze ook nog even de volkstuinvrienden. Na het middagmaal kwam Peter Vermersch langs met verbale en visuele humor. Er weerklonk geregeld een bulderlach door de zaal, wat volgens mij wel betekent dat het geslaagd was! Voor het afsluitend concert werd snel verhuisd naar de Bass’Cul zodat het publiek voldoende plek had om te zitten. De muziek klonk goed en de reacties achteraf waren zeer positief. Een geslaagde organisatie die ons als vereniging ook bij andere muziekverenigingen in de streek in de kijker zet. Dank aan de fanfare van Boekhoute voor de samenwerking en aan alle helpers om deze dag mee mogelijk te maken!