Eerste concert

Datum:
20/06/2021

Na onze eerste repetitie op 12 juni, kregen we op de valreep alles geregeld voor een klein concertje voor onze deur afgelopen zondag, een heuse uitdaging in coronatijden. Het werd een geslaagd zomerconcertje, zelfs de zon was van de partij. Voor enkele van onze Dynamic Kids was het eveneens een primeur, want zij mochten als afsluiter meespelen met de hele harmonie en ze deden dit fantastisch! Voor drie papa’s in onze harmonie extra speciaal, want zij gaven de eerste keer een optreden met hun dochter/zoon/zonen. Opvolging verzekerd! We zagen alleen maar stralende gezichten bij de muzikanten en het oh zo dankbare publiek. Dit hebben we zo gemist! We kijken al uit naar een volgende gelegenheid om op te treden!

Eerste concert